УЧЕНИЦИТЕ НА ПГЕЕ – ПЛОВДИВ С 11 ГРАМОТИ ЗА УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ

Ежегодно по случай Международния ден на доброволеца 5-ти декември Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към Министерството на вътрешните работи, „Национална асоциация на доброволците в Република България“ и Министерството на образованието и науката организират Национален конкурс за есе, свързано с доброволството. Тази година темата бе „Моите представи за доброволците, помагащи при бедствия и пожари“. Професионална гимназия по електротехника и електроника – Пловдив участва с единадесет есета на ученици от 9. и 10. клас, които получиха грамоти за активно участие и благодарностите на организаторите за проявения интерес и отношение към най-благородното дело в съвременния свят – доброволството. Ръководител на учениците е госпожа Марина Петрова- старши учител по български език и литература.
Изключително сме горди от активността и творческия потенциал на нашите възпитаници, които отново показаха, че имат сериозна гражданска позиция по обществените проблеми.
Пожелаваме им още много участия в различни състезания и форуми, много грамоти и награди и най-вече здраве и дръзновение!