Коледен базар на ПГЕЕ

В навечерието на един от най-големите християнски празници – Рождество Христово, в ПГЕЕ се проведе Коледен базар под вълшебни празнични звуци и грейнали лица, изпълнени с вълнение.
С ентусиазъм, майсторство, творческо въображение и сръчност ученици от Ученическият съвет изработиха коледни сувенири и картички. Всички останали се включиха с домашно приготвени коледни и новогодишни ястия, които да предложат на базара. С неспирната енергия и предприемаческия нюх на учениците, както и дарител ската кутия ни помогнаха за събиране на сумата в размер на 4 143 лв., която ще бъде дарена за каузите „Заедно с Коце за борбата му с рака“, „Да помогнем на Мария в борбата й с рака“, „ДА ПОМОГНЕМ НА ВЕСКО И РАДОСТ В БОРБАТА ЗА ЖИВОТА ИМ“, „НЕКА ПОМОГНЕМ НА БОЖИДАРА ДА ЖИВЕЕ“ и „Бъдеще за малката Алекс“.
Отличени бяха победителите в ежегодните конкурси „Най- добре украсена класна стая“, „Най- вкусно коледно ястие“ и „Най- много събрани средства на Коледен базар“.
Победители в конкурса „Най- добре украсена класна стая“ са VIII a клас и ХII и клас. Наградата за „Стая носеща коледния дух“ бе споделена с учениците от IX в клас и XII д клас, а „Стая, пълна с вълшебства“ , спечелиха учениците от IX а клас.
За най- вкусно коледно ястие на Коледен базар 2023г. се класира Дария Димитрова от VIII в клас, а класът, който събра най-много средства от своя щанд за храна бе Х а клас, с класен ръководител г-жа Марина Петрова.
Благодарим на всички участници!
Ръководството на ПГЕЕ-Пловдив пожелава на всички светли и благословени празници!
Нека настъпващата 2024 година ни дари със здраве! Нека бъде успешно начало за едно по-добро бъдеще, благополучие и просперитет!