Тържествено откриване на учебната 2023-2024 година

Събитието уважиха Заместник-областния управител Димитър Добрев, инж. Надежда Петрова- Директор на дирекция при район Централен, Община Пловдив, бизнес партньори и представители на ТУ и УХТ.
Днес е специален ден-започва 62- рата учебна година за Професионална гимназия по електротехника и електроника- град Пловдив.
Очакваме тя да бъде изпълнена с нови възможности, много емоции и удовлетворение от постигнатите резултати.
Този ден е специален и за навоприетите ученици- нашите осмокласници. Благодарим, Ви че избрахте Професионална гимназия по електротехника и електроника, защото тук ще получите качествено обучение, възможности за развитие и отлична подготовка.
Уважаеми ученици, И тази учебна година ще ви предоставим шанс за развитие на вашия творчески потенциал. Тук ще се подготвите за успешна кариера на пазара на труда., защото гимназията залага на качеството в обучението, в партньорство с бизнеса и висшите училища.
Животът в гимназията е изпълнен с предизвикателства и преживявания, които ще ви променят. Нека нашата училищна общност бъде място за обмен на идеи, на креативност и полагане на усилия за постигане на по-добро бъдеще.
Успешен старт на новата учебна година, здраве, много усмивки, ентусиазъм и усърдие в това, което сме призвани да изпълним.
Да ни е честита новата учебна година!